Volleybalteam FAST traint bij ESP

Volleybalteam FAST dames 1 traint naast de zaaltraining op maandagavond en donderdagavond bij ESP Gennep in de praktijk. Het team bestaat uit 15 speelsters en komt uit op het hoogste niveau van Nederland: eredivisie. In het seizoen worden er wekelijks wedstrijden gespeeld waarbij de thuiswedstrijden gespeeld worden in Pica Mara (sporthal Gennep) en in de sporthal van Sint Anthonis.

De krachttraining van deze dames vindt plaats op:

  • maandagavond: 19:00 uur – 20:30 uur
  • donderdagavond: 17:00 – 18:30 uur

Vanuit ESP is Rachelle bij beide krachttrainingen aanwezig. Samen met Shannon en Anke verzorgen zij de medische begeleiding, fysiotherapie en krachttraining van de dames.

Actueel wedstrijdprogramma

Momenteel is de reguliere competitie afgelopen en zal FAST D1 uitkomen in de kampioenschap poule waar nog 10 wedstrijden gespeeld zullen worden. Meer informatie is te vinden op de social media kanalen en website van FAST.

FAST Volleybal op Twitter

FAST Volleybal op Facebook

FAST Volleybal op Instagram

Website van FAST Volleybal

Bekijk hier de live scores van de eredivisie

Wedstrijdoverzicht FAST Volleybal