4 februari informatieavond Sporten met kanker

Kanker zet je wereld op z’n kop.
De confrontatie met kanker heeft niet alleen impact op het lichaam, maar is vaak ook emotioneel en sociaal ingrijpend.

Op wereld kanker dag (4 februari) spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen, te behandelen en mensen met kanker en hun naasten psychosociale ondersteuning te bieden. Zo ook het ESP Centrum.

Op dinsdag 4 februari organiseren we dan ook een informatie avond over Sporten met kanker.
Onze oncologie fysiotherapeute zal vertellen over de voordelen van meer bewegen, maar zal ook vertellen over de mentale begeleiding die hierbij gegeven kan worden. Daarnaast zal een deelneemster van onze huidige oncologie trainingsgroep over haar ervaringen vertellen.

Tijd: van 19:00- 19:45 uur
Locatie: ESP Centrum, Langeweg 204
Kosten: gratis