Corona update ESP Centrum

Beste klanten,

De coronacrisis heeft de wereld in haar greep. Zo ook het ESP Centrum. De coronamaatregelen gelden nu tot en met 28 april a.s.

Voor de fysiotherapie is de richtlijn enigszins veranderd.

Wat betekent dit voor u als klant:

Nieuwe patiënten en bestaande patiënten worden tot en met 28 april zoveel mogelijk telefonisch of via videoconsult behandeld.

Een face to face behandeling kan plaatsvinden indien er sprake is van noodzakelijk zorg of dat er irreversibele schade gaat ontstaan door het zo lang uitblijven van fysiotherapeutische behandeling. Mocht er een behandeling plaatsvinden handelen wij volgens de regels van het RIVM.

Wat gaat het ESP Centrum doen:

Inmiddels hebben alle fysiotherapeuten en medische fitnessinstructeurs van het ESP Centrum een of meerdere keren contact gehad met onze cliënten/klanten. Videoconsulten hebben plaatsgevonden, sinds deze week worden er enkele patiënten behandeld. Op Virtuagym staan verschillende trainingsprogramma’s die klanten van de medische fitness kunnen volgen, fysiotherapeuten maken individuele oefenprogramma’s. Vanaf volgende week komen hier  live trainingen bij. Hierover later meer. Met zijn allen hopen we zo toch optimale zorg voor u te leveren.

Blijf gezond en you never walk alone

het ESP team