Belangrijke informatie medische fitnessleden

Beste medische fitnessleden,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen zaterdag 18 december stelt het kabinet een lockdown in. De nieuwe maatregelen hebben ook betrekking op binnen sportlocaties die daarom tijdelijk moeten sluiten. Buiten sporten blijft aangepast mogelijk tot 17:00 uur ‘s avonds. De maatregelen blijven voorlopig gelden t/m vrijdag 14 januari.

Wij zijn blij dat ondanks de maatregelen, sporten nog op aangepaste wijze mogelijk is en dat we kunnen bijdragen aan het bewegen van iedereen. Bewegen is immers gezond en houdt iedereen fit. 

Om jullie als leden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en jullie te kunnen voorzien in bewegen hebben we diverse aanpassingen uitgewerkt:

  1. Buitenporten is mogelijk bij het ESP Centrum. U kunt zich voor het buitensporten aanmelden door in te loggen in Virtuagym en een afspraak in te plannen. 
  2. Training voor specifieke doelgroepen (COPD, oncologie, COVID, geriatrie, CVA, MS) hebben de mogelijkheid om met maximaal vijf personen te komen trainen. U kunt zich aanmelden voor de trainingen door in te loggen in Virtuagym en op de specifieke tijden die hiervoor zijn gereserveerd een afspraak te maken. U kunt ook contact opnemen met het secretariaat van het ESP Centrum om u in te laten plannen. Telefoon: 0485-516009. Email: info@espcentrum.nl
  3. Deze week maakt het medisch fitness team verschillende online trainingen voor u. De trainingen zullen aanstaande donderdag online staan. De trainingen komen te staan op het youtube kanaal van het ESP Centrum. U komt op het kanaal via deze link: https://www.youtube.com/results?search_query=esp+centrum
  4. Voor alle medische fitnessleden staan er in virtuagym digitale trainingsprogramma’s en trainingskaarten ter beschikking. Wilt u hiervan gebruik maken klik op onderstaande link. U komt dan direct bij de instructievideo “ aanmelden Virtuagym”. Link: https://www.youtube.com/watch?v=IVpkeovuIDM

We gaan jullie de komende tijd zo goed mogelijk op de hoogte houden per mail, via onze website en via social media. 

Mochten jullie nog vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag. Wij zijn dagelijks goed te bereiken via: info@espcentrum.nl

Sportieve groet,

Het medisch fitness team