EPS Centrum Basic Fit Gennep

Samenwerking Basic Fit

Al jaren werken we bij het Esp Centrum met een multidisciplinair team aan uw gezondheid. Doordat er altijd gekeken wordt naar de individualiteit van de mens, is geen training of  behandeltraject hetzelfde. Door deze verscheidenheid merkten we dat de vraag naar specifieke trainingen de afgelopen jaren alleen maar gegroeid is, groei waar we zeker wat mee gedaan hebben! Hierdoor is  het ESP Centrum vanaf februari 2020 een mooie samenwerking aangegaan met Basic Fit in Gennep.

Locatie Basic Fit

Sinds februari 2020 biedt het ESP Centrum ook  fysiotherapie bij Basic Fit op de Kleermakersgroes. Wij hebben daar een mooie behandelruimte tot onze beschikking en voor de fysiotherapeutische trainingen kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten van Basic Fit. Belangrijk om te weten is dat u geen lid hoeft te zijn bij Basic Fit om daar behandeld te kunnen worden, iedereen is welkom.

Adres: Kleermakersgroes 14, 6591KH Gennep

Afspraak inplannen

Als u een afspraak wilt imaken voor fysiotherapie, gaat dit gewoon bij het secretariaat aan de Langeweg. Wilt u specifiek op de locatie bij Basic Fit gezien worden, geef dit dan aan bij bij het maken van de afspraak. Het secretariaat is te bereiken via info@espcentrum.nl of op 0485-516009.

De wachtruimte

Als u een afspraak heeft op deze locatie, is het belangrijk om te weten dat u de wachtruimte kunt vinden via de entree van het Norbertushof (dus niet via Basic Fit zelf).

Als u het Norbertushof binnenkomt, gaat u rechtsaf langs de receptie en de lift. Als u de receptie gepasseerd bent, slaat u linksaf de gang in. De wachtruimte vind u door de deuren aan de rechter zijde. Daar kun u plaatsnemen waar uw fysio u op komt halen. Op het volgende filmpje kunt u de route naar de wachtkamer ook zien: