MS

Sinds oktober 2016 is onze fysiotherapeute Anne-Roos Westerveld aangesloten bij MS Zorg Nederland.

MS staat voor multiple sclerose, een aandoening die vooral de zenuwen beïnvloedt in het centrale zenuwstelsel . Multiple betekent dat het op meerdere plaatsen kan voorkomen en sclerose betekent verharding.

MS zorg Nederland is een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het organiseren van regionale netwerken van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun omgeving. Naast fysiotherapeuten zijn ook anders disciplines lid van MS zorg Nederland zoals neurologen, revalidatieartsen, MS verpleegkundige, oefentherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen. Het voordeel hiervan is dat het gemakkelijk is om kennis over te dragen waardoor de zorg voor MS patiënten kan verbeteren.

Naast de regionale netwerken verzorgt MS Zorg Nederland ook bijscholing en richtlijnen om zorgverleners uit verschillende disciplines te blijven updaten over de huidige kennis rondom MS. Op de website www.mszorgnederland.nl kunt u meer informatie vinden over de organisatie. Is bij u de diagnose MS vastgesteld dan kunt u bij Anne Roos Westerveld een afspraak maken voor specialistische revalidatie met als doel uw kwaliteit van leven te verbeteren.

  • Anne-Roos Westerveld

    Anne-Roos Westerveld