Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie staat bij het ESP Centrum hoog in het vaandel. De sportfysiotherapeut biedt niet alleen sporters maar ook mensen met een inactieve levensstijl of een chronische aandoening mogelijkheden tot verbetering van hun prestaties in de sport of het dagelijkse leven.

De sportfysiotherapeuten in het ESP Centrum hebben veel instrumenten tot hun beschikking om de kwaliteit van leven te verbeteren; het samenstellen van revalidatie en/of trainingsprogramma’s, het geven van advies en voorlichting, het aanbieden van preventieve programma’s en het begeleiden van sporters op hun niveau. De diverse technieken die worden ingezet om de doelen van de patiënten te realiseren zijn onder andere manuele technieken, oefentherapie, taping, dry needling, braces en andere hulpmiddelen.

Tijdens de revalidatie en/of de trainingen wordt er nauw samengewerkt met huisartsen, sportartsen, medisch specialisten, sportmasseurs en indien nodig trainers.

Het ESP-Centrum is verbonden bij verschillende sportinstanties, zoals volleybalvereniging Flamingo’s ’56 en voetbalvereniging Heijen.

De sportfysiotherapeuten in het ESP Centrum zijn: Rachelle Dahlmans, Henk Schaap, Perry van Loosbroek, Erwin Jansen en Harald Bant.

 • Rachelle Dahlmans

  Rachelle Dahlmans

 • Henk Schaap

  Henk Schaap

 • Perry van Loosbroek

  Perry van Loosbroek

 • Erwin Jansen

  Erwin Jansen

 • Harald Bant

  Harald Bant